Welkom bij Quinta da Yoga!

the place to breathe


Hallo,

mooie ziel!

Mijn naam is Lara en je bent net geland op mijn persoonlijke online yogaruimte Quinta da Yoga, de plek om te ademen!

Als yogadocent ben ik toegewijd om je te helpen de spirituele leraar  in jezelf te vinden, zodat je het gelukkige en vredige leven kunt creëren dat je verdient en wenst! Want…

Als jij gelukkig en gezond bent, heeft de hele wereld er baat bij!

Daarom is het mijn passie en missie in het leven om jou professionele en liefdevolle begeleiding te geven tijdens YOGAVAKANTIES, CURSUSSEN, WEKELIJKSE LESSEN en PRIVÉCONSULTEN. Ik inspireer je om spiritueel te groeien zoals ik dat ook in mijn eigen leven blijf doen. De wereld heeft jouw liefde, mededogen en geluk hard nodig. Nu meer dan ooit!


YOGACURSUSSEN

Gemaakt met liefde en intentie!

Cursussen en workshops voor de yoga liefhebber die de diepte in willen gaan. Of het nu gaat over lichamelijke techniek, omgekeerde houdingen, pranayama oefeningen, chakra’s of het chanten van mantra’s, er is altijd iets nieuws te leren, te vragen, en te voelen. Bovendien ontmoet je leuke nieuwe mensen met dezelfde interesse als jij. Dus geef je op voor een van Lara’s WORKSHOPS OF CURSUSSEN en blijf jezelf uitdagen.

quinta da yoga

PRIVÉ YOGA

Aandacht die je verdient!

Herstellende van een operatie of ziekte? Of ben je zwanger of heb je net een kind gekregen? Of misschien is jouw rooster zo onvoorspelbaar dat een groepsles nooit lijkt te lukken? En kunnen verschillende redenen zijn waarom een privé yogales voor jou beter is dan een groepsles. Privé lessen worden aangepast aan jouw individuele behoeften en interesse. Zo ontvang jij de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en past een PRIVÉ CONSULT altijd in jouw schema!  

YOGA VAKANTIES

Zen in Portugal & Marokko!

Laat je vallen in retraite en word weer verliefd op jezelf en de wereld om je heen! De Algarve heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat. Perfect voor yoga op het strand met uitzicht op zee! Of ga yogi-stijl te water in Marokko in een van onze Yoga & Surf weken. Lees meer over deze zen-escapes op YOGA VAKANTIES PORTUGAL en YOGA & SURF MAROKKO. Of laat ons je helpen een yoga vakantie samen te stellen: YOGA RETRAITE OP MAAT  


Yoga brengt je weer thuis, waar je ook bent!


Neem 1 minuut
om door de website te bladeren en enthousiast te worden
over hoe en waar we yoga beleven om jou van dienst te zijn!

EN

maak deel uit van onze mooie yoga wereld door je aan te melden voor de nieuwsbrief wel hier en nu!