Banner description

Namasté, mijn naam is Lara!

Ik ben een gecertificeerde yoga docent
en een holistische ondernemer,
die jou graag helpt een gezond en gelukkig leven te scheppen!


Sinds 2010 geef ik yogales en mijn lessen zijn gebaseerd op 20 jaar yoga ervaring. Mijn belangrijkste leraren zijn Patrick en Gosta, de oprichters van Svaha Yoga Amsterdam waar ik in 2009 mijn yoga opleiding heb gedaan.

Ik deel mijn (com)passie door middel van verschillende yoga vormen zoals VINYASA, HATHA, YIN, MANTRA en PARTNER YOGA en ik geef les vanuit mijn hart, intuïtie, en mijn persoonlijke ervaringen. 

Mijn doel is je te inspireren en te begeleiden om leiding te nemen over je eigen geluk. Ik kan je dit geluk niet geven, dat is aan jou. Maar ik kan je wel laten zien hoe jij jezelf kan leren helen. 

Yoga heeft mij geholpen van mijn fysieke, energetische, mentale, emotionele en spirituele obstakels waardevolle uitdagingen te maken. Dus wanneer het leven mij een onaangenaam zetje kan er beter mee omgaan zonder mijn plezier voor het leven te verliezen. Ik wens voor jou hetzelfde.

Daarom is het mijn doel en plezier in het leven om mijn passie voor yoga met JOU te delen. 

Als yoga coach, kan ik je alleen laten zien waar je kan kijken. 

Ik kan je niet zeggen wat te zien.

Als geboren en getogen Amsterdammer, heb ik Film & Televisie Wetenschappen aan de UvA gestudeerd, heb ik een kledingwinkel in de Nieuwe Spiegelstraat gehad, en ben ik manager geweest bij mode ontwerpers als Hester van Eeghen en Jan Jansen.

Sinds mijn eerste levensjaar ging ik met mijn ouders jaarlijks met vakantie in Portugal. Daardoor heb ik mij altijd enorm verbonden gevoeld met dit prachtige land en de Portugezen. Hier ben ik het meest in mijn element. 

De Portugese naam ‘Quinta da Yoga’ kwam in een droom naar me toe en het betekent ‘yoga landgoed’ of ‘yoga boerderij’. Quinta betekent ook ‘vijfde’ en hint naar de vijf natuurlijke elementen (aarde, water, vuur, lucht en ether) en de vijf lichamen van het menselijke systeem: de fysieke, energetische, emotionele, intellectuele, en gelukzalige lichamen.

Mijn eigen yoga landgoed (studio) is nog geen fysieke realiteit maar mijn staat is desondankst toegewijd aan yoga terwijl ik reis van Amsterdam naar de Algarve en verder. Ik ben thuis waar en wanneer ik  yoga kan delen met anderen.

Dus nogmaals, namasté! Super leuk dat je hier bent! Ik ben de vormgever van mijn droom: Quinta da Yoga.

Meer over mij

in YOGALOGBOEK


Banner description

Als je een acrobaat wilt zijn, ben ik niet geschikt voor jou.

Weet je waarom?

Omdat ik geen circusles geef. Ik leer je juist uit het Circus te gaan.

~ Lara