Banner description

Wat dacht je van een privé yogales om jezelf de aandacht te geven die je verdient? Investeer je wel evenveel interesse en onverdeelde aandacht aan jouw lichaam en geest als dat je aan jouw nieuwe I-phone besteeds? Wanneer was jouw laatste update? Ontdek wat een privé consult voor jou kan betekenen.

BOEK EEN CONSULT


Privé lessen zijn voor een of twee personen en worden aan jouw persoonlijke behoeftes aangepast. Met een privé les zal jouw yoga zich snel ontwikkelen en verdiepen omdat je een uur lang de volle aandacht krijgt en zoveel vragen kan stellen als je wilt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom groepslesses niet in jouw schema passen. Privé consulten versterken jouw zelfvertrouwen en bieden flexibiliteit van tijd en plaats.

Je zal je snel bewust worden van de fysieke en mentale patronen die jouw pijn en zwakte veroorzaken. Zo zal je ze ook zelf kunnen oplossen. Jezelf kunnen helen is werkelijke rijkdom.nInvesteer in jezelf.

PRIJZEN:
PRIVÉ VOOR 1: €45,- (boek 5 lessen, betaal enkel 4)
PRIVÉ VOOR 2: €60,-
*bijkomende reiskosten hangen af van de lokatie


Invester in jezelf en boek een privé consult!

 

Privé yogalessen zijn met name deugdzaam voor hen die herstellende zijn van een blessure, operatie, ziekte of voor mensen die worstelen met:

  • Eet stoornissen
  • Depressie
  • Rug klachten
  • Slaap stoornissen
  • Verslavingen
  • Migraine

*Lessen zijn in het Nederlands of Engels.
*Op verzoek kunnen privé yogalessen ook gedeeld worden met een kleine groep vrienden op locatie. De prijs hiervoor is op aanvraag.