Core Shaker &

Peace Maker

Als je van bewegen op opliftende muziek houdt dan is vinyasa yoga echt iets voor jou! Het Sanskrit vi betekent ‘serie’ en nyasa staat voor ‘in een bepaalde volgorde zetten’. Vinyasa yoga staat dus voor de samenhangende flow van de yoga poses en jouw ademhaling.

Deze vorm van yoga kan meer fysiek uitdagend zijn en is dynamischer dan andere meer “statische” vormen zoals hatha en yin. Het constante tempo van de Zonnegroeten zorgt ervoor dat je je in het zweet werkt en dat je een ontgiftende, cardiovasculaire training krijgt. Als student wordt je gestimuleerd veilige techniek te handhaven zonder in te boeten op tempo en flow.

Wat je denkt en je intentie zijn net zo belangrijk en zal het resultaat van jouw vinyasa beïnvloeden. Het doel is om een kalme geest en ademhaling te behouden terwijl je fysiek wordt uitgedaagd. Meditatie in actie, noemen we dat!

Als vinaysa beginner zullen je gedachten, ademhaling en lichaam nog alle kanten op vliegen. Geen zorgen! Yoga is een spirituele beoefening die je stap voor stap ontwikkelt. Door regelmaat en geduld zal je langzaam transformeren van een “worrier” in een genadige “warrior”. Daag jezelf uit om te dansen op het ritme van jouw ademhaling terwijl je vloeiend van de ene houding in de andere beweegt. 

WEKELIJKSE LESSEN