Wat blinkt daar aan de horizon?


YOGA OP HET STRAND

Speel yoga met ons op de stranden van de Algarve! Yoga op het strand is een heel andere ervaring dan yoga in een studio. Je wordt uitgedaagd door het zand, de zee en de zon. Het zand kan nat zijn, de golven kunnen lawaai maken en de zon kan fel zijn. Balans is een extra uitdaging in het zand maar als je valt dan val je tenminste zacht! De truc is je helemaal onder te dompelen en je over te geven aan de natuur: krijg zand in je haar en vang de wind onder jouw vleugels! De natuur is hier om jou te voeden en te ondersteunen.

VOLG ONZE VOETSTAPPEN IN HET ZAND OP FACEBOOK: ALGARVE BEACH YOGA

TIJD & PLAATS kunnen variëren afhankelijk van het weer en het seizoen. De stranden waar we onder andere te vinden zijn, zijn in de omgeving van Benagil, Carvoeiro, Praia da Rocha, en Alvor. 

LET OP: Als je niet van zand in je haar houdt, of liever niet de zon in je gezicht wilt, dan zijn deze lessen niet geschikt voor jou. Waarom? Omdat dit nou net het leuke van strand yoga is!

Het zand omarmt je,

de wind streelt je,

de oceaan brengen je weer in verbinding!


YOGA & VRIENDEN 

Vier Het Leven Samen!

Een idee nodig voor een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Als je graag een privé yoga & vrienden sessie wilt organiseren in de Algarve dan helpen we je graag op de gewenste datum en lokatie. Voor allerlei gelegenheden is yoga een heel geschikte ervaring om te delen met vrienden, familie en collega’s. Jullie zullen er nog lang over na praten! Stuur ons simpelweg een EMAIL!

Yoga maakt een mooi cadeau!


 Yogging

YES! Wat een mooie combinatie: joggen en yoga oftewel YOGGING! Yoga, rennen, en wandelen over de rotsen en met een spectaculair uitzicht op de oceaan. Is er een betere manier om de dag te beginnen en jezelf wakker te schudden? Verblijf je in de buurt van Praia da Marinha (Lagao), volg dan onze sporen op FACEBOOK.

Volg onze Yogagram @quintadayoga